Verhuur

Multifunctionele ruimte

De Lebuinuskerk leent zich uitstekend voor allerlei kleurrijke evenementen. Klein en groot, met een plaatselijke, regionale of nationale uitstraling: iedereen is steeds verrast over de verschillende mogelijkheden. Wilt u een overzicht?
Blader door onze kleurige brochure om een indruk te krijgen. Als u op de afbeelding klikt krijgt u een beeldvullende weergave.

Faciliteiten
De kerk biedt een ruimte van 33 bij 90 meter, dat is dus ongeveer 3.000 vierkante meter. Voor technici is het prettig werken in de Grote- of Lebuinuskerk. Krachtstroom is aanwezig; de aansluitpunten voor de theaterverlichting zijn verdeeld over vier pilaren.  De kerk beschikt over draadloos internet. Dit alles betekent: optimale flexibiliteit. In 2012 is het interieur van de kerk ingrijpend gewijzigd: modern, comfortabel meubilair dat snel stapelbaar en schakelbaar is, een ultramoderne geluidsinstallaties. enz.

In 2016 kregen we een mengpaneel voor de aansturen van twee HD- camera’s waarmee een evenement ook in beeld digitaal vastgelegd kan worden.

Contact

De Lebuinus wordt beheerd door de SEL, de St. Erfgoed Lebuinuskerk.
We praten graag met u verder in een persoonlijk gesprek.
Kom kijken, proef de sfeer en laat u overtuigen door het prachtige gebouw. En bespreek met koffie/thee en Deventer Koek de mogelijkheden.
Ieder evenement is anders. Vandaar dat wij geen standaard tarievenlijst hier kunnen bieden. De contracten worden altijd pas afgesloten na zorgvuldig persoonlijk contact.

Wel is het handig als u van tevoren het offerteformulier invult. Dat vindt u hier.

Koster/beheerder van de Lebuinuskerk is de heer Marco Heemskerk
verhuur@lebuinus.nl

Of bel voor informatie: 0570 - 612 548